Στο έλεος του Θεού ο σιδηρόδρομος: Φωτογραφίες σοκ – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα κοντά στις Αφίδνες!

Ακινητοποιήθηκε μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών - Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες - Σημαντικές καθυστερήσεις και αλλαγές στα δρομολόγια - Το μήνυμα των μηχανοδηγών

Must Read

Λίγες ώρες μετά την παρ’ ολίγον σύγκρουση τρένων του Προαστιακού στους Αγίους Αναργύρους ακόμα ένα περιστατικό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι τίποτα δεν έχει διορθωθεί, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί στον σιδηρόδρομο μετά το έγκλημα των Τεμπών και πως τα όσα υποστηρίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη περί «ασφάλειας» των τρένων είναι ασύστολα ψεύδη.

Εκτός του ότι, όπως καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί, δεν λειτουργούν τηλεδιοίκηση, ETCS και φωτοσήματα», ουδείς ασχολείται να τσεκάρει τις γραμμές (ειδικά μετά από κακοκαιρία), να καθαρίσει και να κόψει τα επικίνδυνα δέντρα κατά μήκος τους.

πηγή φωτογραφιών https://www.facebook.com/pepe.hellas/

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train η αμαξοστοιχία 1531 που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα προσέκρουσε σε… πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με την εταιρεία δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών ή προσωπικού και οι 35 επιβάτες μεταφέρθηκαν με την αμαξοστοιχία 1532 στον σταθμό των Αφιδνών.




Λόγω των πεσμένων δέντρων στη γραμμή υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας, με την Hellenic Train να προειδοποιεί ότι αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων και να ανακοινώνει ότι η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες – Χαλκίδα θα υποκατασταθεί με λεωφορεία.

Επίσης τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα υποκατασταθούν από λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι – Οινόη.

πηγή φωτογραφιών https://www.facebook.com/pepe.hellas/

Εικόνες σοκ

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook τις σοκαριστικές φωτογραφίες από την πρόσκρουση του τρένου στα δέντρα και έστειλε το δικό της μήνυμα σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Να βγουν τώρα εκτός υπηρεσίας οι μηχανοδηγοί κύριοι της Hellenic Train. Σαν μέτρο πρόληψης αντί να απαιτήσετε να κόψει τα δέντρα ο ΟΣΕ να προσλάβετε και άλλους συνταξιούχους, σαν αυτούς που περίυβρίσαν νεκρούς μηχανοδηγούς.
Σημερινή εικόνα. Ευτυχώς προσωπικό και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους».










*φωτογραφίες: https://www.facebook.com/pepe.hellas/

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This