Φρίκη στη Νίκαια με διεστραμμένο που ήθελε να σκοτώσει σκυλιά με υδροκυάνιο!

«Ράντισε» με υδροκυάνιο στύλους της ΔΕΗ και κολωνάκια στα πάρκα της Νίκαιας

Must Read

Άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για την επικίνδυνη ενέργεια του παράφρονα! Σοβαρός κίνδυνος και για τους ανθρώπους, ειδικά τα μικρά παιδιά που παίζουν στην περιοχή!

Σκυλάκι πέθανε ακαριαία μόλις μύρισε την κολώνα που είχε ραντιστεί με το επικίνδυνο δηλητήριο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εισαγγελία Πειραιά, μετά την καταγγελία ότι, στην περιοχή της Νίκαιας, άγνωστος φέρεται πως είχε καλύψει κολωνάκια, σε δημοτικά πάρκα και στύλους της ΔΕΗ με παραφινέλαιο και  υδροκυάνιο, υλικό εξαιρετικά τοξικό και ακαριαία θανατηφόρο!

Το περιστατικό αποκαλύφτηκε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτριας σκύλου, η οποία είχε βγάλει το ζωάκι της βόλτα και το είδε να πεθαίνει ακαριαία, μόλις πλησίασε και μύρισε μιά κολώνα σε πάρκο της περιοχής.

Η υπόθεση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά, καθώς εκτός από τα ζώα,  υπήρχε και ο  κίνδυνος για μικρά παιδιά, που παίζουν ανέμελα στα πάρκα της περιοχής και μπορεί να πιάσουν με τα χέρια τους τα δηλητηριασμένα κολωνάκια, ή άλλα σημεία, με αποτελέσματα ολέθρια.

Τον ίδιο κίνδυνο φυσικά διατρέχουν και οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, που μπορεί να έρθουν σε επαφή με το εξαιρετικά τοξικό και δηλητηριώδες υλικό.

Ο εισαγγελέας Θεόδωρος Σακελλαρόπουλος

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Θόδωρος Σακελλαρόπουλος (φωτό) ξεκίνησε κατεπείγουσα  έρευνα, για τον εντοπισμό του άγνωστου δηλητηριαστή, συλλέγοντας – σε πρώτη φάση –  υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ταυτόχρονα δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα σε ειδικά συνεργεία του Δήμου Νίκαιας, που έπλυναν όλες τις κολώνες σε δημόσιους χώρους και στα δημοτικά πάρκα της περιοχής.

Η υπόθεση έφτασε στην Εισαγγελία μετά από καταγγελία ιδιοκτήτριας σκύλου, η οποία αναφέρει σε μηνυτήρια αναφορά, που υπέβαλλε κατ΄αγνώστων ότι, είχε βγάλει βόλτα το ζωάκι της σε πάρκο της Νίκαιας και μόλις εκείνο πλησίασε σε μία κολώνα και άρχισε να τη μυρίζει, αμέσως σωριάστηκε νεκρό.

Η γυναίκα φέρεται ότι, πήγε αμέσως σε κτηνίατρο, που διαπίστωσε το θάνατο του σκύλου από δηλητήριο, ενώ κατέθεσε στον εισαγγελέα και σχετική πραγματογνωμοσύνη. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Δημοτική Αρχή, που επίσης προσέφυγε στην Εισαγγελία Πειραιά, ζητώντας τη διερεύνηση του επικίνδυνου περιστατικού, τον εντοπισμό του δράστη και τη σύλληψη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος φέρεται ότι, χρησιμοποίησε παραφινέλαιο,  που είναι υγρό ελαιώδες, άχρωμο  και άοσμο, αδιάλυτο στο νερό, στο οποίο είχε βάλει και υδροκυάνιο, που επίσης είναι άχρωμο και εξαιρετικά δηλητηριώδες.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This