Κεφαλονιά: Τρεις γυναίκες με κινητικά προβλήματα τραυματίστηκαν κατά την επιβίβασή τους σε αεροπλάνο

Κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα

Must Read

Να ταξιδέψουν από την Κεφαλονιά στην Αθήνα ήθελαν τρεις γυναίκες με κινητικά προβλήματα, αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας ενός αναπάντεχου ατυχήματος.

Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου», κατά τη διάρκεια της επιβίβασής τους σε αεροπλάνο, όπου, λόγω της κατάστασής τους, ζήτησαν, αν ήταν δυνατό, να γίνει με καροτσάκι και αναβατόριο. Ωστόσο, ενώ είχε φθάσει σχεδόν στο ύψος της πόρτας εισόδου στην καμπίνα του αεροσκάφους, «μπατάρισε» από τη μια μεριά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών γυναικών που επέβαιναν σε αυτό.

Οι δυο εξ αυτών, πάντως, στάθηκαν πιο τυχερές, καθώς κατάφεραν να κρατηθούν, σε αντίθεση με την τρίτη, η οποία έπεσε στην πίστα του αεροδρομίου μαζί με το καροτσάκι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, τις παρέλαβε και τις μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, ευτυχώς, διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός τους δεν ήταν σοβαρός.

«Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς “Άννα Πολλάτου”, το οποίο βρίσκεται υπό τη διαχείριση και λειτουργία της Fraport Greece, σημειώθηκε περιστατικό τραυματισμού κατά τη διάρκεια της επιβίβασης τριών επιβατών με μειωμένη κινητικότητα, σε πτήση με προορισμό την Αθήνα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου και οι ομάδες ασφαλείας, καθώς και η 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (Μ.Α.Ε.Δ.Υ), ενεργοποιήθηκαν άμεσα, παρέχοντας πρώτες βοήθειες στους επιβάτες. Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση. Η Fraport Greece βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τραυματιών, εξασφαλίζοντας την άμεση παροχή βοήθειας και υποστήριξης, ενώ οι υπηρεσίες του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς “Άννα Πολλάτου” συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες αρχές και την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας για τη διερεύνηση των αιτιών του περιστατικού», αναφέρει η Fraport Greece στην ανακοίνωσή της για το ατυχές περιστατικό.

*πηγή φωτό: kefaloniapress.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This