Κρήτη: Σε 7ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο 47χρονος Σέρβος που παρέσυρε μεθυσμένος δυο τουρίστριες στα Μάλια

Αρχές του μήνα ο ίδιος είχε παρασύρει με το όχημά του έναν 85χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του...

Must Read

Σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών και τριών μηνών, χωρίς αναστέλλουσα ισχύ, καταδικάστηκε ο 47χρονος, ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε δύο τουρίστριες από την Τσεχία στα Μάλια, στο Ηράκλειο Κρήτης, οδηγώντας μεθυσμένος.

Η δίκη του κατηγορούμενου με καταγωγή από τη Σερβία, ο οποίος διωκόταν σε βαθμό πλημμελήματος για την παράσυρση των δύο γυναικών, καθώς και για το γεγονός ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του 47χρονου στο κελί του, καθώς ήταν προφυλακισμένος για την πράξη του.

Αυτή, σύμφωνα με το zougla.gr, είναι και η πρώτη φορά που εφαρμόζεται από τη Δικαιοσύνη η νέα αυστηρή διάταξη, η οποία αφορά οδηγούς οι οποίοι προκαλούν θάνατο ή σωματικές βλάβες υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 47χρονος, ο οποίος εργάζεται στη Γερμανία ως οδηγός λεωφορείων και βαρέων οχημάτων, όταν άκουσε την ποινή, φέρεται να είπε στον μεταφραστή «πρέπει να πάω φυλακή, γιατί αν ξαναπιώ θα έχουμε τα ίδια».

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είχε δηλώσει στον δικαστή ότι, λόγω οικογενειακών προβλημάτων, είχε βρει διέξοδο στο ποτό και είχε έρθει στην Κρήτη, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από την επικίνδυνη αυτή έξη. Μάλιστα, είχε παραδεχτεί πλήρως την ενοχή του και είχε ζητήσει να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.




Είδαν ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του creta24.gr, στην κατάθεσή της για το τροχαίο ατύχημα, η 25χρονη Τσέχα, η οποία παρασύρθηκε μαζί με την 50χρονη μητέρα της από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, δήλωσε ότι περπατούσε με τη μητέρα της στον δρόμο και πήγαιναν προς τη στάση λεωφορείου, όταν, ξαφνικά, είδαν ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους! Στη συνέχεια άκουσε ένα δυνατό κρότο και, όταν συνήλθε, βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο με τη μητέρα της σωριασμένη δίπλα της να φωνάζει και να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Η 50χρονη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς χρειάστηκε να υπεβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ως εκ τούτου, οι δυο τους αναγκάστηκαν να παρατείνουν την παραμονή τους στην Κρήτη, απ’ όπου επρόκειτο να φύγουν το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρει, επίσης, το ρεπορτάζ, λίγες ημέρες πριν από την παράσυρση των δύο γυναικών, και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, ο 47χρονος είχε παρασύρει με το όχημά του έναν 85χρονο άνδρα στην περιοχή της Σητείας, ο οποίος, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Και σε εκείνη την περίπτωση, ο Σέρβος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης θα γίνει σε δεύτερο βαθμό.

*πηγή φωτό: creta24.gr 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This