Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» έπιασε δουλειά στην οικοδομή και έγινε ξανά πατέρας

Κοινωνικός λειτουργός αποφάσισε το μωρό να μην δοθεί στους γονείς

Must Read

Ο Μανώλης και η σύζυγός του Σεβαστή μιλώντας στον ΑΝΤ1 μίλησαν για τον ερχομό του παιδιού τους και για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η οικογένεια. Η μητέρα κατήγγειλε πως της επιτρέπουν να δει το μωρό για λίγες ώρες την ημέρα, για να το θηλάσει.




 

Το πέμπτο παιδί της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 κιλά, έφερε πριν λίγες ημέρες στη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή. Ωστόσο, τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό κινδύνευσαν να χάσουντ η ζωή τους.

Η Σεβαστή είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι μόνη της, μόνο με τη βοήθεια μιας μαίας, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο κι έχοντας ήδη στο ιστορικό της τέσσερις καισαρικές τομές. Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν μητέρα και μωρό στη ζωή και η Σεβαστή χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο.

Μετά από αυτή την περιπέτεια, κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και, τελικά, αποφασίστηκε το μωρό να μην δοθεί στους γονείς, αλλά να μεταφερθεί σε δομή, απόφαση με την οποία το ζευγάρι διαφωνεί.

Διαβάστε ακόμα: Σε δομή θα μεταφερθεί το μωρό των παλαιοχριστιανών που γεννήθηκε πριν λίγες μέρες

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ SCREENSHOT

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ντροπή! Τιμωρούν τους ανθρώπους επειδή έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής!

    Χιλιάδες Ρομά δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα για παρόμοια στάση.

  2. Ντροπη, Ντροπή και πάλι ντροπή να το κάνουν αυτό σε μια μάνα Λεχώνα, πόυ όλοι ξερουμε ποσο ευαλωτες είναι για επιλοχεια κατάθλιψη…Ουτε τις 40 μερες που ειναι λεχώνα δεν σεβάστηκαν.
    Και έτσι στερουν απο το βρεφος την μητρική αγκαλιά.
    Η κοινωνική λειτουργος που πήρε αυτη την απόφαση εγκληματει κα είναι επικύνδυνη και παώ στοιχιμα ότι δεν είναι καν μανα γιατί αν ήταν μανα δεν θα έπαιρνε ποτε μια τετοια απόφαση…
    Για τα παιδιά των ΡΟΜΑ δεν έχω δει καμμια κοινωνικη λειτουργό νε εχει την ιδια ευασθησία οσον αφορα τις συνθηκες διαβιωσης τους που όλοι βλεπουμε και καταλαβαίνουμε ότι ειναι επικύνδυνες.
    Γιατι αυτη η επιλεκτική τιμωρία σε αυτους τους ανθρώποιυς που δεν πειραξαν κανενα …ή μηπως πειραξαν το συστημα με τον τροπο ζωης που επέλεξαν και γι’αυτο τους εκδικούνται…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This