Θ. Βασιλακόπουλος: «Εξαπλώνεται η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, μπορεί να επικρατήσει»

«Μέσα στο 2025 μπορεί να έχουμε και ρινικά εμβόλια που θα μειώνουν τη μεταδοτικότητα, θα λειτουργούν σαν σπρέι»

Must Read

Αναφορά στη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, XEC, έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, παρουσιάζοντας τα πρώτα στοιχεία που γίνονται γνωστά για αυτή μέσω ερευνών.

«Πρόκειται για μία νέα υποπαραλλαγή η οποία ακόμα δεν έχει επικρατήσει. Εξαπλώνεται και η πρόβλεψη είναι ότι μπορεί να επικρατήσει, γιατί έχει κάποια πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά τη μεταδοτικότητα. Δηλαδή, φαίνεται να είναι πιο μεταδοτική σε σχέση με τα υπάρχοντα στελέχη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλακόπουλος και συνέχισε:

«Νομίζω πως πρέπει να συμβιώνουμε με τον κορωνοϊό. Η ελπίδα μας είναι ότι σιγά, σιγά θα αυξάνονται τα όπλα μας. Δηλαδή μέσα στο 2025 μπορεί να έχουμε και ρινικά εμβόλια που θα μειώνουν τη μεταδοτικότητα, θα λειτουργούν σαν σπρέι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πόσα άραγε μαύρα ευρώ να πήρε ο αλήτης αυτός επίορκος ιατρός που συνεχίζει ακάθεκτος την τρομοκρατία του κορονοίού και την συνεχή προβολή χρήσης των εμβολίων ενώ συνεχίζονται οι ξαφνικοί θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες στους εμβολιασμένους στην Ελλάδα και παγκοσμίως;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This