Παύλος Φύσσας: Πορεία στο Κερατσίνι για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του

Κλειστοί σταθμοί του μετρό

Must Read

Με την μεγάλη, ενωτική, αντιφασιστική συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι (Λεωφόρος Φύσσα Παύλου 60) στις 5:30, σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου και την πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς, «σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα και της θυσίας του λαού που θα στέκεται αιώνια απέναντι στους φασίστες και τα εγκλήματα τους» – όπως τονίζεται στο κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» – κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 11 χρόνια μετά την δολοφονία του καλλιτέχνη από τάγμα θανάτου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».




 

Στη συγκέντρωση και την πορεία καλεί και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Στο μεταξύ, χιλιάδες ήταν και φέτος ο κόσμος – ιδιαίτερα της νεολαίας, που έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τρίτης  στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος KillahP Φύσσας», στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.

Στην αντιφασιστική συναυλία συμμετείχαν οι: Lef Kay on dex, Unveil the Sense, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Λόγος Τιμής.

Τα πρώην σιλό, όπου βρίσκεται και η κεντρική σκηνή του Πολυχώρου, είχαν φωτιστεί με χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης στο λαό της.

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η αστυνομία, με εντολή της κυβέρνησης, προσπαθεί να βάλει εμπόδια στην προσέλευση του κόσμου στην συγκέντρωση, κλείνοντας σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τους σταθμούς της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» από τις 15:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση και θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της αστυνομίας.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This