Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 40χρονο που αποφυλακίστηκε και πήγε να ζητήσει…εξηγήσεις από την κακοποιημένη σύντροφό του!

Εξέτισε ποινή φυλάκισης τριών μηνών κι όταν αποφυλακίστηκε, παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα

Must Read

Μπορεί να έμεινε τρεις μήνες στην φυλακή, όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετοί για να τον κάνουν να μετανοήσει, αφού την στιγμή που αποφυλακίστηκε, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Ο λόγος για έναν 40χρονο από το Ηράκλειο, που εξέτισε ποινή για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 24χρονης συντρόφου του, όμως δεν έχασε χρόνο και πήγε να της ζητήσει εξηγήσεις.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο «νταής» σύντροφος μπήκε στο σπίτι της κοπέλας από την μπαλκονόπορτα, την στιγμή που κοιμόταν μαζί με το παιδάκι της στο δωμάτιο. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 40χρονος ήταν απειλητικός απέναντί της, αγνοώντας το γεγονός ότι του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα.

Ως εκ τούτου, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, με συνέπεια να συλληφθεί εκ νέου και να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Λόγω της παραβίασης των περιοριστικών όρων είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθεί ξανά στην φυλακή, όμως ο ίδιος αποφάσισε να υποβάλει μήνυμα σε βάρος της 24χρονης για ψευδή κατάθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This