«Καμπάνα» για 38χρονη που χτύπησε 25χρονο ΑμεΑ στο Βόλο – Τι υποστήριξε ενώπιον του Δικαστηρίου

«Δεν έκανα τίποτα και ντρέπομαι να βγω στην γειτονιά, γιατί με φωνάζουν κλέφτρα και πρεζόνι. Εάν το είχα κάνει θα ζητούσα συγνώμη», είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών βρέθηκε χθες μία 38χρονη γυναίκα από το Βόλο, που καταγγέλλεται πως έφτασε στο σημείο να χτυπήσει έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του νεαρού χθες στο δικαστήριο, η γυναίκα αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, με ανοιχτό το παράθυρο. Όμως, έγινε αντιληπτή από τον 25χρονο και τράπηκε σε φυγή βρίζοντας.

Ωστόσο, μόλις ο πατέρας απομακρύνθηκε, εκείνη πήγε έξω από το σπίτι και απειλούσε να βάλει φωτιά για να καούν η σύζυγος και ο 25χρονος γιος του. Μάλιστα, μόλις αντίκρισε τον 25χρονο με ειδικές ανάγκες, η κατηγορούμενη του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον, σύμφωνα με την μήνυση. Όταν ο πατέρας επέστρεψε σπίτι, η 38χρονη τράπηκε ξανά σε φυγή, ενώ ο νεαρός με νοητική υστέρηση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Με φωνάζουν κλέφτρα και πρεζόνι»

Χθες κατά την διάρκεια της δίκης η 38χρονη που μένει στην ιδια γειτονιά με τους μηνυτές, αρνήθηκε κάθε κατηγορία. «Δεν έκανα τίποτα και ντρέπομαι να βγω στην γειτονιά, γιατί με φωνάζουν κλέφτρα και πρεζόνι. Εάν το είχα κάνει θα ζητούσα συγγνώμη», κατέθεσε, ενώ προσκόμισε και τα έγγραφα παρακολούθησης του προγράμματος λήψης βουπρενοφρίνης που παρακολουθεί από τον ΟΚΑΝΑ.

Ως εκ τούτου, της προτάθηκε από το δικαστήριο να παρέχει κοινωφελή εργασία και δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί γιατί είναι άρρωστη, με συνέπεια να καταδικαστεί σε 16 μήνες με αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This