Αποβολή σε μαθητή για χρήση κινητού: «Δεν δικαιούται εβδομάδα προσαρμογής;» διερωτάται ο πατέρας του

Όλα όσα είπε για την υπόθεση

Must Read

Με….συνοπτικές διαδικασίες πήρε αποβολή ο μαθητής σε σχολείο της Πάτρας, που πιάστηκε να χρησιμοποιεί το κινητό του, την στιγμή του μαθήματος.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις, εκτυλίχθηκε σε σχολείο στη Μαγούλα (Καστρίτσι Δ.Ε. Ρίου) και η απόφαση της αποβολής ελήφθη από τη διευθύντρια. Από την πλευρά του, οι γονείς του παιδιού κάνουν λόγο για εξάντληση της αυστηρότητας και καταχρηστική συμπεριφορά της διευθύντριας.

«Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα του σχολείου και μπαίνουν όλοι μετά από διακοπές σε ένα σχολεία με κινητά ανοιχτά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και με προβληματίζει, πως δικαιούται κάποιος μία εβδομάδα προσαρμογής, και να μην δικαιούται και ο μαθητής;», ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο πατέρας του μαθητή που πήρε την αποβολή και συνέχισε:

«Τιμωρούμε το παιδί λοιπόν, το υποχρεώνουμε να μείνει μέχρι το μεσημέρι στο σχολείο να κάνει κοινωνική εργασία και επίσης δεν δίνουμε εξηγήσεις στους γονείς. Αυτό με οδήγησε να κάνω αναφορά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν είσαι σωστός πατέρας και θέλεις το παιδί που έφερες στον κόσμο να γίνει σωστός πολίτης και Άνθρωπος και όχι υπήκοος έρμαιο της δήθεν μόδας, ανεύθυνο και επιπόλαιο δίποδο όν, θα πρέπει να του διδάξεις στο σπίτι την πειθαρχία, τις υποχρεώσεις, το καθήκον, τον σεβασμό, το διάβασμα και την μελέτη, και όχι να του δίνεις ελαφρυντικά και να ενθαρρύνεις την ανυπακοή και τον τσαμπουκά με σαθρά επιχειρήματα όπως…η προσαρμογή. Τόσο εθισμένο κατάντησε πιά το παιδί από την αδιαφορία σου ως γονέα ως προς την ανεξέλεγκτη εκ μέρους σου κατάχρηση της ηλεκτρονικής ηρωίνης;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This