Πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Χίο

Η Μαρία Διαμάντα και η Νατάσα Αργυροπούλου είναι επισήμως... σύζυγοι

Must Read

O πρώτος πολιτικός γάμοςσε ομόφυλο ζευγάρι, δύο γυναίκες, πραγματοποιήθηκε στην Χίο. Η τελετή έγινε την Παρασκευή από τον αντιδήμαρχο Ιωνίας, Αργύρη Κλουβάκη, στο Δημαρχείο Θυμιανών.

Η Μαρία Διαμάντα και η Νατάσα Αργυροπούλου είναι επισήμως… σύζυγοι, όπως μετέδωσε το τοπικό chiosin.gr.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πρώτο μέλημα από εδώ και πέρα θα είναι η συνεχής παρουσίαση ευτυχισμένων ομοφυλόφιλων ζευγαριών ώστε το πόπολο να αρχίσει να συνηθίζει και να ενστερνίζεται την ουσία του νόμου και τη νέα πραγματικότητά των γάμωμ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών…. Μεγάλος στόχος η βίαιη αποδοχή της woke ατζέντας και της κυνολατρείας που σα την Κίρκη αντικαθιστά τα παιδιά με σκύλους που αλυχτούν πρωί μεσημέρι βραδύ στα μπαλκόνια τη πόλης…

    ….. ενώ σβήνει η ίδια η Ελλάδα σαν χώρα … Των Ελλήνων ο καημός σκυλιά, εξάτμιση, χορός ….. γιατί ο άδειος τενεκές κάνει περισσότερο θόρυβο και τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας

    Δικαιώματα αναρχία ανυπακοή = …. Στο διάολο η οικογένεια ,στο διάολο και η Πατρίς Η Ελλάδα να πεθάνει Να ζήσουμε εμείς

    Και στο βάθος η κυβέρνηση των αρίστων και ακραία νεοφιλελεύθερων τσαρουχάτων ευρωπαϊστών που πατούν σε περσικά χαλιά και απαρνιούνται την ανατολική θέση της χωράς στο ευρωπαϊκό χάρτη, τον συντηρητισμό ως θεμέλιο λίθο της ταυτότητας του κόμματος τους, και μια αντιπολίτευσή που σύσσωμη επιβεβαιώνει την παροιμία όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα γιατί και αυτή την έχει πιάσει όψιμα η δικιά της ιδεολογική κρίση ταυτότητας γιατί πάλι ίσως να έχουμε Συγκυβερνήσεις με μπλε , πράσινους και κόκκινους κόκους για να ξεπλύνουν ξανά τη πολιτική βρωμία της διάλυσης του κράτους μας.

    «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι, οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
    Γιώργος Σουρής

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This