Θ. Κολυδάς: «Προ των πυλών ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας» – Οι καιρικές συνθήκες τον Οκτώβρη

Must Read

Καμπανάκι χτυπά ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, σχετικά με τον καιρό που θα επικρατήσει τις επόμενες εβδομάδες. Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» αναφέρθηκε σε έναν ισχυρό εμποδιστή αντικυκλώνα που αναπτύσσεται στις αρχές του Οκτωβρίου και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας. Όπως εξηγεί, έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ φαίνεται ότι από τις αρχές του επόμενου μήνα οισχυρός αντικυκλώνας θα έχει ως αποτέλεσμα την απουσία βροχών στη χώρα μας.

«Η άνοδος της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα είναι το κυριο χαρακτηριστικό του καιρού. Από τις αρχές Οκτωβρίου ξαναγυρίζουμε σε κανονικά επίπεδα θερμοκρασιών. Από πλευράς βροχοπτώσεων δεν διακρίνεται κάτι ενθαρυντικό. Μοναδική εξαίρεση κάποια φαινόμενα στο τέλος του μήνα», ανέφερε ο διευθυντής της ΕΜΥ και συνέχισε:

«Από τις αρχές του Οκτωβρίου αναπτύσσεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας. Αυτός ο ισχυρός αντικυκλώνας θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία βροχών».


Δείτε επίσης: Νέα εβδομάδα με ασταθή καιρό και βροχές – Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This