Σάμος: Ανασύρθηκε και τέταρτη σορός από το ναυάγιο της λέμβου με τους μετανάστες – Πάνω από 20 οι αγνοούμενοι

Must Read

Πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός ακόμη ατόμου από το ναυάγιο στα ανοιχτά της Σάμου, καθώς από το λιμενικό ανασύρθηκε μία ακόμη σορός, την ώρα που η αγωνία για την τύχη των αγνοούμενων κορυφώνεται, καθώς στην περιοχή επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Από τη φουσκωτή λέμβο στην οποία φέρεται να επέβαιναν 33 με 36 μετανάστες, από τη Λιμενική Αρχή της Σάμου έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής πέντε άτομα, νωρίτερα είχαν ανασυρθεί οι σοροί τριών γυναικών, ενώ τουλάχιστον 24 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται. Η τέταρτη σορός ανήκει, δυστυχώς, σε ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται εντατικά στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα πλοίο του Λιμενικού, ένα περιπολικό σκάφος, ένα ιδιωτικό σκάφος εθελοντικής ομάδας διάσωσης και ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος, ενώ απογειώθηκε και ένα ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This