Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην Πάρνηθα – Αγνοούνταν 12 άτομα!

Must Read

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση 12 συνολικά ατόμων στην Πάρνηθα, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής.

Ως εκ τούτου, η περιπέτεια των 12 ατόμων είχε αίσιο τέλος, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε μια κοπέλα λόγω αδιαθεσίας που αισθανόταν. Όπως ανέφερε στον ιστότοπο ο υπεύθυνος της ΕΟΔ Αττικής, «όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Μας κάλεσαν και στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ».

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, οι αγνοούμενοι είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους, σύμφωνα με την κλήση για βοήθεια που έλαβε το μεσημέρι η ΕΟΔ Αττικής, η οποία, με τη σειρά της, ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Κλιμάκιο διασωστών της ομάδας κινητοποίθηκε, για να συνδράμει στις έρευνες.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This