Φρίκη για 17χρονη κοπέλα: Καταγγέλλει πως βιάστηκε από οδηγό ταξί – «Φοβόμουν μη φωνάξω και δεν δω ξανά το φως του ήλιου»

Αναβολή για τη δίκη

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη κατήγγειλε πως βίωσε μία 17χρονη, στα χέρια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά. Χθες το πρωί η δίκη πήρε αναβολή για τις 4 Ιουνίου 2025, καθώς ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το «παρών» επικαλούμενος λόγους ασθένειας. Η εξέλιξη αυτή έκανε την ανήλικη να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως επεσήμανε, από εκείνη τη στιγμή ζει ένα μαρτύριο και ζητά δικαίωση για όσα έζησε. «Νιώθω αγανάκτηση πιο πολύ, διότι δε γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει όλο αυτό που έχει περάσει, να το περνάει δεύτερη φορά για το δικαστήριο και να το περνάει και τρίτη φορά… Ξυπνάω, κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος. Είναι σαν βασανιστήριο», είπε η ανήλικη και περιέγραψε το βράδυ που, όπως έχει καταγγείλει, έπεσε θύμα βιασμού από τον ταξιτζή: «Θυμάμαι πόσο φοβόμουν… Φοβόμουν μη μου κάνει κακό, φοβόμουν μη φωνάξω και απλά δεν δω το φως του ήλιου».

Τελικά, το κορίτσι σώθηκε από υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων, αφού τους έκανε νοήματα ότι κινδυνεύει. «Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω κάτι, έτσι ώστε να με βοηθήσει κάποιος να φύγω από εκείνη τη στιγμή και την κατάσταση», περιέγραψε.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 17χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με δύο φίλους της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Νωρίτερα, οι τρεις τους είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έτσι η κοπέλα δεν είχε όλες τις αισθήσεις της σε επαγρύπνηση.

«Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξαφνικά εκείνη ένιωσε φόβο και άρχισε να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκφράσεις με το πρόσωπό της προς τον υπάλληλο του βενζινάδικου, το οποίο εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Συνεχίσαμε να την πάω στο σπίτι της, χωρίς εντωμεταξύ να εκφράσει την επιθυμία να κατέβει ή να παραμείνει στο βενζινάδικο», ισχυρίζεται ο οδηγός από την πλευρά του, κάνοντας λόγο για συναίνεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This