Μπαλάσκας: Ο ιατροδικαστής «φρίκαρε» με τα χτυπήματα που είχε το 14χρονο κορίτσι

Δεν υπήρχε σημείο του σώματος που να μην έχει μώλωπες

Must Read

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας από την συχνότητα του MEGA αναφέρθηκε στο περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Τόσα πολλά χτυπήματα από 25 με 30 παιδιά που είχαν πέσει πάνω της και τη δέρναν ανηλεώς επηρεασμένα από δύο κοπέλες. Τα λάθη που της “προσάπτουν” αυτές οι δύο οι οποίες ξεκίνησαν και παρότρυναν και τους άλλους, είναι ότι είναι πολύ όμορφη, πρώτη μαθήτρια και ότι είναι και απουσιολόγος. Το μένος ήρθε από ζήλια. Τη ζήλευαν πάρα πολύ, παρότρυναν και άλλους, οι άλλες είδαν χαβαλέ, μπήκαν μέσα και άρχισαν κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι, βγάλσιμο τα ρούχα, την άφησαν με τα εσώρουχα. Αυτά όλα έγιναν από τη ζήλια δύο συμμαθητριών».

Συμπλήρωσε «Ο ιατροδικαστής φρίκαρε, έχει πολλά χτυπήματα. Δεν βρήκε ούτε ένα μικρό σημείο στο σώμα της που να μην έχει μελανιά. Έχουν γίνει προσαγωγές και τώρα θα κλείσει η προανάκριση για να περάσουν και στη σύλληψη των γονέων».

Παράλληλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η αστυνομία έχει όλο το υλικό στα χέρια της και θα προχωρήσει όπως πρέπει.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This