Χανιά: Έκκληση του Δήμου Αποκορώνα για οικονομική στήριξη εφήβου που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο

Must Read

Στις 17 Μαΐου του 2023 ο 15άχρονος -τότε- Νίκος Νενεδάκης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Καβρός του Δήμου Αποκόρωνα, στα Χανιά της Κρήτης. Σήμερα, ο 16άχρονος -πλέον- Νίκος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου «παλεύει καθημερινά για να επανακτήσει την υγεία του», σύμφωνα με σχετική δήλωση του δημάρχου Αποκόρωνα, Χαράλαμπου Κουκιανάκη.

Ο ίδιος ο δήμαρχος απευθύνει στους πολίτες της χώρας έκκληση για (οικονομική) βοήθεια, ώστε ο Νίκος να τα καταφέρει να βγει νικητής από την επώδυνη αυτή μάχη που δίνει. «Λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να στείλουμε δημόσια αυτή την επιστολή καθώς ο Νενεδάκης Νίκος από τα Δράμια μάς χρειάζεται. Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τη Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα στον Καβρό Αποκορώνου. Οι συνέπειες του ατυχήματος ήταν δραματικές, καθώς ο δεκαπεντάχρονος τότε Νίκος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα τη διασωλήνωσή του και την καθήλωσή του στο κρεβάτι».

«Ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και δύσκολος και ο Νίκος χρειάζεται τη στήριξή μας για να συνεχίσει τη θεραπεία του τους επόμενους μήνες. Παρακαλούμε να δείξουμε για ακόμα μια φορά το αλληλέγγυο πρόσωπό μας και να βοηθήσουμε αυτό το παλικάρι να εξασφαλίσει την παραμονή του στο κέντρο αποκατάστασης, δίνοντάς του την ευκαιρία να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή. Κάθε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Ας σταθούμε δίπλα στον Νίκο και ας του δώσουμε την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του», σημειώνει ο κ. Κουκιανάκης.

Κατόπιν γνωστοποιεί ότι υπάρχει λογαριασμός για βοήθεια προς τον Νίκο Νενεδάκη στην Τράπεζα Χανίων: «Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Κατάθεση χρημάτων: Τράπεζα Χανίων IBAN: GR65 0690 0030 0000 0020 6935 001, Τηλ. Επικοινωνίας: 6907252176, 6977137762»

Αξίζει να σημειωθεί πως για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Νενεδάκη, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και μια μουσική βραδιά στο ενοριακό κέντρο του Κουρνά, στα Χανιά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρνά πήρε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της «Βραδιάς Αγάπης», με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του 16χρονου Νίκου.

*πηγή φωτό: flashnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This