Αγία Παρασκευή: Νεαρός άνδρας περιεργαζόταν ύποπτα το Tesla που άρπαξε φωτιά ενώ φόρτιζε

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας Tesla, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ φόρτιζε σε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, προκαλώντας πανικό στους περιοίκους.

Επιτόπου έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής, τα πληρώματα των οποίων κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αδυνατώντας, ωστόσο, να «σώσουν » και το αυτοκίνητο, το οποίοκαταστράφηκε. Μυστήριο, στο μεταξύ, παραμένει το τι προκάλεσε τη φωτιά στο πανάκριβο αυτό όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του… αδικοχαμένου Tesla, ο οποίος, προς το παρόν, αναμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τη λύση του μυστηρίου. «Η (ενσωματωμένη) κάμερα του αυτοκινήτου έχει καταγράψει ένα άτομο που καθόταν για περισσότερο από μία ώρα κοντά στο αυτοκίνητο, το επεξεργαζόταν και προσπάθησε να αποσυνδέσει τα καλώδια. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι βλάβη στην μπαταρία. Θα γινόντουσαν εκρήξεις. Οι κάμερες δεν έχουν καταγράψει από που ξεκινάει η φλόγα. Δεν ξέρω αν έβαλε την φωτιά κάτω από το αυτοκίνητο ή βραχυκύκλωσε κάτι, όταν προσπάθησε να αποσυνδέσει τα καλώδια φόρτισης», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, παραθέτοντας κάποια επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία: «Τα καλώδια αυτά έχουν κάποιες ασφάλειες και είναι δύσκολο να τα αποσυνδέσει κάποιος που δεν ξέρει. Στο βίντεο φαίνεται να ασκεί μεγάλη πίεση και δύναμη στο όχημα. Αλλά, ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα. Αυτός ήταν κοντά στα 30, ίσως είχε πιει κάτι, συμπεριφερόταν αλλόκοτα. Το αυτοκίνητο το είχα δύο μήνες, ήταν καινούργιο, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα η καταστροφή είναι ολική, δεν μπορώ να το επισκευάσω».

«Όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητο, κανείς δεν ήξερε τι να το κάνει. Δεν ήξεραν πώς και που πρέπει να μεταφερθεί το όχημα. Όταν καίγεται ένα τέτοιο όχημα, είναι επικίνδυνο για το κοινό. Κανείς δεν μας έλεγε που να το μεταφέρουμε και δεν αναλάμβανε και την ευθύνη», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του Tesla που έγινε παρανάλωμα του πυρός.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This