Αγρίνιο: Έξαλλος πατέρας μαθητή πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι διευθύντριας σχολείου!

Must Read

Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο επίθεσης γονέα σε διευθυντικό μέλος σχολείου σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε γυμνάσιο της περιοχής ένας 50χρονος, πατέρας ενός μαθητή, βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας του σχολείου για ένα ζήτημα που αφορούσε τον γιο του.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, έβρισε την διευθύντρια και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι της, τραυματίζοντας την ελαφρά. Παράλληλα προκάλεσε ζημιές και στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή αλλά και σε έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο της.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:

«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μετά απορούμε για την αλητεία των ανηλίκων που έχει φτάσει στα ύψη. Όλα από την οικογένεια ξεκινούν και όλα σε αυτήν οφείλονται.

  2. Η ξεφτίλα της Ελληνικής παιδείας, και των αμόρφωτων ηλίθιων που τους επιτρέπει η πολιτεία να γίνουν “γονείς” αντί να τους στηρωνει .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This