Βίντεο με τη στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η ερμηνεύτρια κατέρρευσε ξαφνικά - Αναβλήθηκε η συναυλία

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε στο Ηρώδειο καθώς η Μαρινέλλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας με τον Αντώνη Ρέμο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και ήδη εξετάζεται από τους γιατρούς. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο αυτό θα βεβαιωθεί μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή, η Μαρινέλλα φαινόταν αδύναμη, γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό. Την ώρα που ερμήνευε το «Τα λόγια είναι περιττά» κατέρρευσε ξαφνικά και άμεσα έσπευσαν άτομα από την παραγωγή για να την απομακρύνουν.

Στο σημείο έσπευσε και γιατρός που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ η παραγωγή ενημέρωσε τους θεατές ότι πρέπει να αποχωρήσουν και ότι η συναυλία αναβάλλεται. 

Το περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα

Σημειώνεται ότι στη συναυλία ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί και ο Χρήστος Μάστορας, τον οποίο η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου αποφάσισε να θέσει εκτός όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην δεύτερη πρόβα. Πηγές αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα ήταν δυσαρεστημένη και κύκλοι από το περιβάλλον της έκαναν λόγο για ασυνέπεια από πλευράς του τραγουδιστή, ο ίδιος όμως ο Χρήστος Μάστορας απάντησε ότι δεν παρέστη στην πρόβα λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This