Σε κρίσιμη κατάσταση η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βαρύ εγκεφαλικό

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από ανθρώπους του θεάματος

Must Read

Με αγωνία παρακολουθεί όχι μόνο ο καλλιτεχνικός χώρος, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο, που είχε χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια της συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, με την κατάστασή της να κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Νωρίτερα, η ίδια είχε διαμαρτυρηθεί στους οικείους της για φρικτό πονοκέφαλο, όμως η ίδια ανέβηκε κανονικά στη σκηνή, όπου έμελλε να καταρρεύσει λίγα λεπτά μετά.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, επικοινωνούσε με το περιβάλλον και παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν τελικά την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Τα ξημερώματα, ο ιατρός που παρακολουθεί τη Μαρινέλλα εξέδωσε ένα λιτό ιατρικό ανακοινωθέν, κάνοντας λόγο για σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός,

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

 

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η είδηση, στα social media υπήρξε ένα τεράστιο κύμα αγάπης προς την σπουδαία ερμηνεύτρια. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε στο X μια κοινή τους φωτογραφία και ανέφερε: «Προσεύχομαι για εσένα αγαπημένη μου».

Αλλά και η Ρούλα Κορομηλά, με μία φωτογραφία στο Instagram, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

Το χρονικό

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής, κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτόπτης μάρτυρας, που καθόταν στη δεύτερη σειρά εξήγησε πως από την αρχή, η σπουδαία ερμηνεύτρια φαινόταν να μην πατάει καλά στη σκηνή. Μάλιστα, στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ. Το γεγονός αυτό προξενεί εντύπωση, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι το ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά αφού το έχει ερμηνεύσει αμέτρητες φορές.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This