Περίεργο συμβάν σε γυμνάσιο του Πύργου: Ρομά μπούκαραν και αναζητούσαν μαθήτρια!

Must Read

Τεράστια αναταραχή προκάλεσε στον 4ο γυμνάσιο του Πύργου Ηλείας χθες το πρωί μια ομάδα Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα άτομα φέρονται να είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στον Πύργο προκειμένου να εντοπίσουν μια μαθήτρια.

Έτσι, χθες το πρωί, όπως μεταδίδει το patrisnews, εισέβαλλαν στο σχολείο και ρωτούσαν τους μαθητές αν έχουν δει εκείνη τη μέρα μια συγκεκριμένη μαθήτρια.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού είχαν λάβει αρνητικές απαντήσεις και βεβαιώθηκαν ότι η κοπέλα που έψαχναν δεν ήταν εκεί έφυγαν.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα έφτασαν στο σχολείο στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ. Αφού έγινε έλεγχος έκαναν περιπολίες κοντά στο κτίριο μέχρι την λήξη του ωραρίου.

Όπως αναφέρει το ilialive, οι Ρομά ήταν συγγενείς της κοπέλας. Η ίδια φέρεται να είχε δηλώσει πως δεν αισθάνεται καλά και να είπε πως θα επισκεφτεί τη νοσηλεύτρια του σχολείου αλλά να μην πήγε ποτέ και να έφυγε με φιλικό της πρόσωπο. Έτσι ήρθαν οι συγγενείς της για να ζητήσουν τον λόγο. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για προσπάθεια απαγωγής της κοπέλας από τους Ρομά…

Η διεύθυνση του 4ου γυμνασίου όπως και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας δεν έχουν σχολιάσει το συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This