Βανάκι χρηματαποστολής στόχος ληστών στο Λαύριο – Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ η λεία τους

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους τέσσερις δράστες της κινηματογραφικής ληστείας

Must Read

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές για ληστεία που έλαβε χώρα σε χρηματαποστολή λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στο Λαύριο, έξω από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών στην περιοχή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στους υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες και φέρονται να μετέφεραν ποσό ύψους 1.000.000.




Οι ληστές φέρονται να τούς επιτέθηκαν αφότου είχαν παραλάβει τις εισπράξεις από το κατάστημα της αλυσίδας «Jumbo» στο Λαύριο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων, πλησίασαν τα μέλη της χρηματαποστολής και απειλώντας τους με πιστόλια και καλάσνικοφ, απέσπασαν τα χρήματα που μετέφεραν.




Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, οι δράστες, οι οποίοι φέρονται να φορούσαν λευκές φόρμες, κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, αρχικά προσέγγισαν με το όχημα τους, ένα πράσινο Civic, το πίσω μέρος του βαν της χρηματαποστολής και του έσκασαν τα λάστιχα με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια απείλησαν τον οδηγό του με καλάσνικοφ και τοποθέτησαν στο παρμπρίζ του βαν κάτι που προσομοίαζε με εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ του έριξαν και μπογιά.

Ληστεία σε χρηματαποστολή το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024 στο Λαύριο (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έντρομος, ο υπάλληλος άνοιξε την πόρτα του οχήματος της χρηματαποστολής και οι ληστές άρπαξαν 15 σάκους γεμάτους χρήματα, με το συνολικό ποσό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να ανέρχεται σε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως σημείωσε σχετικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, πρόκειται για μια «κινηματογραφική» ληστεία, πολύ καλά σχεδιασμένη από επαγγελματίες του είδους, που λειτούργησαν με σχεδιασμό. «Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και θα εξετάσει όλα τα ευρήματα και στοιχεία από κάμερες που σίγουρα υπάρχουν στο σημείο, προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες», τόνισε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This