Στο σκαμνί το «τέρας» της Ρόδου

Σοκ με 43χρονο που διώκεται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στις 2 και τις 7 Οκτωβρίου 43χρονος που διώκεται για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου και των παιδιών της στη Ρόδο.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα δικαστεί στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της συζύγου του, από τον Μάιο του 2018 έως τη 19η Φεβρουαρίου 2020, χτυπώντας την με μπουνιές ή πετώντας της αντικείμενα, όπως σφυρί, σίδερο, αφυγραντήρα, ξύλινα καδρόνια και πλαστικές κρεμάστρες ρούχων στο κεφάλι και το σώμα της. Επίσης, κατηγορείται ότι την έριξε από τη σκάλα χρησιμοποιώντας ζεστό εργαλείο για το τζάκι, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Είχε προηγηθεί η διαδικασία της ποινικής διαπραγμάτευσης την 1η Απριλίου 2024, που επικυρώθηκε από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο της Κω, με βάση την οποία επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 6 ετών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ύστερα από μήνυση άλλης πρώην συντρόφου του.

Η πιο σοβαρή υπόθεση, που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, θα εκδικαστεί στις 7 Οκτωβρίου, με τον 43χρονο να κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Μηνύτρια είναι η πρώην σύζυγός του, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και άλλα τρία παιδιά από τον μετέπειτα σύντροφό της.

Με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκε το 2013, και το 2014 βάφτισε τα δίδυμα μικρότερα παιδιά της. Μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύντροφό της, ο κατηγορούμενος φιλοξένησε αυτήν και τα παιδιά της στο σπίτι του, παντρεύτηκαν και αναγνώρισε ως φυσικά του τέκνα, με τη συναίνεση της μητέρας τους, τα δίδυμα, τα οποία είχε βαφτίσει.

Από το 2018 υπήρξαν οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, με τη μητέρα των παιδιών να αρνείται πως ο κατηγορούμενος ήταν κακοποιητικός, ενώ ούτε η δασκάλα των διδύμων και ο δάσκαλος του τρίτου παιδιού είχαν παρατηρήσει ενδείξεις κακοποίησης.

Αντίθετα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον πρώην σύντροφό της και βιολογικό πατέρα των τριών παιδιών της. Στη συνέχεια, ενώπιον των παιδοψυχολόγων και της κοινωνικής λειτουργού, η μητέρα κατήγγειλε ότι κακοποιούνταν σωματικά η ίδια και τα παιδιά της από τον πρώην και τον νυν σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι έκρυβε
την κακοποίησή της από τον τελευταίο σύντροφό της για να μη χάσει την επιμέλεια των παιδιών…

Τα τρία ανήλικα παιδιά και ο ενήλικος μεγαλύτερος γιος κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος ήταν από την αρχή κακοποιητικός προς τη μητέρα τους και
τα τρία μικρότερα τέκνα.

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η μητέρα πήγε τον Μάρτιο του 2020 στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε ότι η μικρή κόρη της είχε εκμυστηρευτεί πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

Ο 43χρονος αρνείται τις καταγγελίες και ισχυρίζεται ότι αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της πρώην συντρόφου του για να τον εκδικηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This