Άγιος Δημήτριος: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ένας 22χρονος

Must Read

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο. Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος, καθώς ένας νεαρός έχασε την ζωή του στο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Μπραχαμίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συμβολή της οδού Βάλτου και λεωφόρου Αγίου Δημητρίου μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής, ημεδαπός 22 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η συνεπιβάτης ηλικίας 21 ετών. Ελαφρύτερα τραυματίας είναι η οδηγός του ΙΧ. Το θύμα αλλά και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με την αστυνομία να διερευνά τις λεπτομέρειες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This