Γλυφάδα: «Δεν ζήτησε κανείς συγγνώμη, ούτε ρώτησαν πώς είναι το παιδί» λέει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε

Must Read

Στην ψυχολογική κατάσταση της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δεκάδες νεαρά άτομα στη Γλυφάδα ανάμεσα στα οποία και ανήλικες μίλησε ο πατέρας του κοριτσιού. Την ώρα που η οικογένεια προσπαθεί να ξεπεράσει την πρωτοφανή επίθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο ο πατέρας εκφράζει το παράπονο πως δεν υπήρξε καμία συγγνώμη, ούτε κανείς ρώτησε αν το παιδί είναι καλά.

«Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα στάδιο να προσφέρουμε τη μέγιστη υποστήριξη στο παιδί. Μέρα παρά μέρα το παιδί λαμβάνει υποστήριξη και αρωγή από ψυχολόγο και από παιδοψυχίατρο. Από πέρυσι τη βοηθά παιδοψυχίατρος, από όταν μας ανέφερε τα πρώτα σημάδια εκφοβισμού», αναφέρει αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Και συνέχισε:

«Όλα ξεκινούν από την οικογένεια. Ενώ έχουν κληθεί στα πλαίσια της προανάκρισης από την αστυνομία πολλές οικογένειες, γονείς παιδιών που συμμετείχαν σε αυτό το θέαμα, δεν έχουμε λάβει –δεν θα μιλήσω για συγγνώμη, γιατί αυτή είναι μια γενναία πράξη- ένα μήνυμα που να μας ρωτάνε αν το παιδί είναι καλά. Από κανέναν γονέα από αυτά τα παιδιά. Και αυτό το επισημαίνω για να καταλάβουν όλοι πως υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση μέσα στις οικογένειες».

Μιλώντας για την κύρια δράστιδα της επίθεσης είπε:

«Είναι από ευκατάστατη οικογένεια. Έχουμε έρθει ουκ ολίγες φορές face to face στη σχολική κοινότητα και δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση, να ρωτήσουν “πώς είναι το παιδί σου; Είναι καλά;”. Αυτό είναι κάτι που με συγκλονίζει και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω».

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε επίσης για τα σοκαριστικά μηνύματα που του έδειξε η κόρη του από κλειστές ομάδες. «Υπήρχε ένας ναρκισσισμός από τις οικογένειες, και σε μηνύματα που μου έδειξε η κόρη μου σε αυτές τις κλειστές ομάδες, που δεν υπάρχουν πλέον, το ύφος που εκφραζόντουσαν είναι συγκλονιστικό», ανέφερε.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εννοείται πλέον ως αντίδικοι δεν μπορείτε να έχετε καμία επαφή.
    Συμβουλές που έχουν πάρει από τους δικηγόρους.
    Δεν παραδέχονται τίποτα δεν αποδέχονται τίποτα.
    Αν τάξει ο μπαμπάς της επιτιθέμενης δωρεάν συνεδρίες για botox πλέγματα και τα λοιπά σας βλέπω και κατηγορούμενους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This