Υπόθεση Γλυφάδας: Ατέρμονος πόλεμος στο TikTok μετά τη βάναυση επίθεση – Οι απειλές και τα ηχητικά ανάμεσα στις ανήλικες

Η μία από τις φερόμενες δράστιδες συνεχίζει να αναρτά προκλητικό περιεχόμενο, αδιαφορώντας για το κύμα οργής που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μαθητές

Must Read

Την ώρα που η έρευνα για την υπόθεση του πρωτοφανούς ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα, με θύμα ένα κορίτσι μόλις 14 ετών, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι ενώ οι Αρχές αναζητούν τα διαδικτυακά ίχνη των παιδιών που παρακολουθούσαν αμέτοχα τη βάναυση επίθεση, με σκοπό να τα ταυτοποιήσουν, φαίνεται πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει πόλεμος, ανάμεσα στους εφήβους.

Ειδικά στο TikTok, τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί ένας ατέρμονος καυγάς ανάμεσα σε άτομα -κυρίως ανήλικα- που υποστηρίζουν είτε την 14χρονη που ξυλοφορτώθηκε ανηλέως στο κέντρο της Γλυφάδας, είτε τις δράστιδες. Μάλιστα, οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τα προφίλ των εμπλεκόμενων κοριτσιών και φέρνουν στο «φως» συνομιλίες και screenshots που τα αποδεικνύουν.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις κυριαρχούν επιθετικά σχόλια και απειλές. Φράσεις όπως «Αυτή η κοπέλα έστειλε τη 14χρονη στο νοσοκομείο από ζήλια. Πάμε όλοι μπλοκ και αναφορές να χάσει το προφίλ» ή «Πώς νιώθεις που σε ψάχνει όλη η Ελλάδα;», «Αυτή είναι η διεύθυνση του σπιτιού της» συνοδεύουν τις δημοσιεύσεις, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζονται και φωτογραφίες της φερόμενης δράστιδας μαζί με ευθείες απειλές για τη ζωή της.

Οι επίμαχοι διάλογοι

Την ίδια στιγμή, οι διάλογοι που έρχονται στη δημοσιότητα από τις ομαδικές συνομιλίες με τους μαθητές προκαλούν αποτροπιασμό. 

«Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», αναφέρει η κοπέλα, που φέρεται να έδειρε δίχως ίχνος ανθρωπιάς την 14χρονη. Σοκαριστικά είναι και τα ηχητικά ντοκουμέντα από συνομιλίες των παιδιών.

«Θα πάμε να τη δείρουμε, να πεθάνει. Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα γιατί θα είναι πολύ αργά. Περιμένετε την κηδεία της, έχει ήδη πεθάνει», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η μία εκ των δραστών, ενώ σε άλλο ηχητικό λέει: «Θα την πιάσω μ@λ@κ@ στα χέρια μου, αν δεν την σκοτώσω αύριο να με φτύσετε. Θα την δείτε πεθαμένη στο πάτωμα με αίματα την φίλη σας, φιλάκια». 

«Αλήθεια δεν φοβάμαι καθόλου, γιατί όντως θα την γ@@μήσω. Αν δεν ήταν αλήθεια, δεν θα το έστελνα. Θα φέρουμε μέχρι και σπρέι, έχει πεθάνει, στα α@@@ μου αν κάποιοι πουν για φυλακή», φέρεται να λέει σε άλλο ηχητικό η δράστιδα, ενώ εξακολουθεί να φτιάχνει συνεχώς νέα προφίλ στο TikTok -καθώς τα προηγούμενα της τα «κατεβάζουν» μετά από αναφορές- στα οποία δημοσιεύει προκλητικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, σε σχόλια χρηστών που της σχολιάζουν την υπόθεση, η ανήλικη απαντά επιθετικά και ειρωνικά, δείχνοντας πως δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάστασης και των όσων έχει προκαλέσει. Πηγές αναφέρουν πως επειδή κατάγεται από την Αλβανία ενδέχεται να έχει ήδη φύγει από την χώρα, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, αφού οι έφηβοι επικαλούνται διάφορες διευθύνσεις.

Σε σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις αυτές, ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να δημοσιεύουν τη διεύθυνση ενός από τα εμπλεκόμενα άτομα και να καλούν σε πράξεις βίας, όπως λιντσάρισμα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This