Απαγορευτικές οι τιμές για αγορά ακινήτων, στα ύψη τα ενοίκια – «Θα αυξάνονται συνέχεια», λέει επαγγελματίας του κλάδου

«Ελάχιστα θα ρίξουν τις τιμές τα μέτρα της κυβέρνησης»

Must Read

Μπορεί στην υπόλοιπη Ευρώπη οι τιμές των ακινήτων να έχουν αρχίσει να υποχωρούν το τελευταίο διάστημα, όμως στην Ελλάδα το ζήτημα αυτό αποτελεί διαχρονικό «πονοκέφαλο» για τους πολίτες, που παρακολουθούν με τεράστιο προβληματισμό τις τιμές όχι μόνο να μην μειώνονται, αλλά, αντίθετα, να αυξάνονται!

Το κόστος για τις οικογένειες είναι απαγορευτικό, είτε πρόκειται για ενοικίαση, είτε για αγορά, με τις προβλέψεις για το μέλλον να είναι δυσοίωνες.

Ο Γιάννης Ρεβύθης, Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας αναφορά τόσο στα ενοίκια, όσο και στην αγορά σπιτιού.

«Τα ενοίκια και οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί και θα αυξάνονται συνέχεια. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η αστυφιλία. Η Αττική έχει φτάσει σε οικονομικό στάτους πάνω στο 65% και η ζήτηση έρχεται στην Αττική. Όλες οι κυβερνήσεις έπρεπε αυτό να το προβλέψουν, να δημιουργήσουν σχολεία, πανεπιστήμια, υπουργεία και υποδομές ώστε ο κόσμος να μην έρχεται μόνο στην Αττική», ανέφερε αρχικά ο κ. Ρεβύθης και συνέχισε εστιάζοντας στα μέτρα της κυβέρνησης:

«Η αύξηση της φορολογίας, του κόστους υποδομής, έχουν κάνει τα πάντα ακριβά. Τα επιτόκια επίσης είναι πολύ ακριβά. Ελάχιστα θα ρίξουν τις τιμές αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι δεν αρκούν. Όταν έρθουν 10.000 νέοι ή οικογένειας για σπίτι, και το 80% θα είναι στην Αττική, θα αυξηθούν τα ακίνητα λόγω της ζήτησης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This