Καλαμάτα: 15χρονος δέχτηκε επίθεση από τρεις ανήλικους – Συνελήφθησαν οι δράστες και οι γονείς τους

Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο στήθος

Must Read

Μάστιγα τείνουν να γίνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας καθώς δεν υπάρχει μέρα που να μη σημειώνεται ένα νέο συμβάν.

Αυτή τη φορά, ένας 15χρονος έπεσε θύμα επίθεσης τριών ανηλίκων το βράδυ της Παρασκευής (27/9) στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν τρεις ανήλικοι 14, 15 και 17 ετών τον προσέγγισαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα, και σύμφωνα με το θύμα του επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν ενώ στη συνέχεια ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο και ένας άλλος τον έσπρωξε στο στήθος.

Από την επίθεση ο 15χρονος δεν είχε κάποια εμφανή σημάδια τραυματισμού ωστόσο την επόμενη ημέρα το πρωί οι γονείς του πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις ανήλικους δράστες της επίθεσης – χρησιμοποιώντας υλικό από κάμερες στη γύρω περιοχή – και τους συνέλαβαν. Χειροπέδες πέρασαν και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε δικάσιμος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν, χθες (28.9.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Ειδικότερα, οι ανήλικοι συλληφθέντες προχθές (27.9.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, εξύβρισαν, απείλησαν φραστικά και χτύπησαν έτερο ανήλικο. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This