Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου – Κάθεται στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως «εγκέφαλου» της απαγωγής

Είναι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και γνώριζε πολλά για την υπόθεση από «μέσα».

Must Read

Μια σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση της απαγωγής και της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου 12 χρόνια πριν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα κάτσει στο εδώλιο ο 42χρονος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του νεαρού. Ο 42χρονος είναι γιος του φερόμενου ως «εγκέφαλου» της αρπαγής ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 42χρονος είχε ενεργή ανάμειξη στην υπόθεση, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε διαταραγμένες σχέσεις με τον Μάριο, έκανε την τελευταία κλήση στο κινητό του Μάριου, γνώριζε από τους γονείς του όλα όσα σχετίζονταν με την απαγωγή, διέδιδε στους φίλους του Μάριου ψευδείς πληροφορίες για τις κινήσεις του και τους απέτρεπε να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, λόγω τους επαγγέλματός του έμαθε την καταγγελία της μητέρας του Μάριου στην αστυνομία και ειδοποίησε τους γονείς του.

Για τις εξελίξεις εξέδωσε δελτίο τύπου ο δικηγόρος της οικογένειας,  Νικόλαος Ρουσόπουλος:

«Στις 26/9/2024 δημοσιεύθηκε το υπ’ αριθμόν 1216/2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο, μετά από δώδεκα χρόνια διαρκούς έρευνας και αγώνα τους γραφείου μας και της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, κ. Βαρβάρας Θεοδωράκη, παραπέμπεται να δικαστεί, για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. γιος του ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης εγκεφάλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This