Τρόμος στην Ζυρίχη: Άνδρας εισέβαλε σε νηπιαγωγείο και τραυμάτισε με μαχαίρι 3 παιδιά

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη

Must Read

Σκηνές θρίλερ έζησαν νήπια σε ολοήμερο παιδικό σταθμό στην Ζυρίχη την Τρίτη, όταν άγνωστος εισέβαλε το μεσημέρι με μαχαίρι σκορπίζοντας τον τρόμο. Ο δράστης τραυμάτισε 3 παιδιά στο νηπιαγωγείο στην πλατεία Bernina, στα βόρεια της ελβετικής πόλης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας ανέφερε: «Το μεσημέρι της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου 2024, ένας άνδρας στην περιοχή 11 επιτέθηκε και τραυμάτισε πολλά παιδιά. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η Αστυνομία της Ζυρίχης ειδοποιήθηκε για ένα βίαιο έγκλημα στην Berninastrasse. Τρία παιδιά τραυματίστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη ένα ύποπτο άτομο. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για τον πληθυσμό. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία».

Η Αστυνομία της Ζυρίχης πρόσθεσε στην συνέχεια ότι συνἐλαβε τον άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την διάπραξη του «βίαιου εγκλήματος», αλλά προς ώρας δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την φύση της επίθεσης.

Οι Αρχές έχουν δώσει στην δημοσιότητα τηλεφωνική γραμμή για τους γονείς που ανησυχούν. Ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό μετά την σύλληψη του υπόπτου, η ηλικία του οποίου ή η έκταση των τραυματισμών δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This