«Προκαλούσαν» λέει ο ταξιτζής που ξυλοκόπησε την τρανς και τον σύντροφό της

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο Αλβανός ταξιτζής

Must Read

Τον γύρο των μέσων ενημέρωσης έκανε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό μιας τρανς γυναίκας και του φίλου της στο κέντρο της Αθήνας από οδηγό ταξί.

Ο 55χρονος Αλβανός ταξιτζής που αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλή και επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα, φέρεται να υποστηρίζει ότι κατέβασε τους επιβάτες από το όχημα του γιατί ήταν προκλητικοί.

Ο οδηγός παρέλαβε την 33χρονη και τον φίλο της από το Γκάζι, μετά από νυχτερινή τους έξοδο και όταν έφτασαν στην οδό Λένορμαν τους ζήτησε να κατέβουν και να πληρώσουν το κόμιστρο για την απόσταση που είχαν διανύσει. Ωστόσο, η 33χρονη και ο φίλος της αρνήθηκαν να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό αφού ο οδηγός τους ανάγκασε να κατέβουν πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

Η διαφωνία για το κόμιστρο έγινε αιτία να πιαστούν στα χέρια, με τον οδηγό ταξί να ξυλοκοπεί την τρανς, η οποία στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να διαφύγει, έπεσε πάνω σε τζαμαρία και τραυματίστηκε. Σύμφωνα με το ieidiseis, φέρει ανοιχτό θλαστικό τραύμα δεξιού μαστού με ρήξη ενθέματος σιλικόνης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.




Από πλευράς του ο οδηγός ταξί υποστήριξε ότι η αντίδρασή του να τους κατεβάσει από το όχημα ήταν απολύτως φυσιολογική, καθώς ήταν όπως είπε προκλητικοί. Επιμένει μάλιστα ότι έπρεπε να πληρώσουν το ποσό που είχε γράψει το ταξίμετρο για τη διαδρομή που είχαν κάνει.

Δείτε επίσης:

Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε άγρια τρανς στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί γίνεται αναφορά σε Αλβανό ταξιτζή; Αν ήταν γηγενής θα γράφατε Έλληνας ταξιτζής; Επίσης, να ευχαριστούν το Θεό που ο ταξιτζής δεν ήταν κανένας φανατισμένος μουσουλμάνος γιατί αυτοί δεν ανέχονται τέτοια.

  2. Πολύ καλά τους έριξε ξύλο αφού πολλοί ανώμαλοι έχουν ξεφύγει τελείως και προκαλούν δημοσίως χωρίς ντροπή και όρια την κοινωνία μετά την άμετρη προβολή και υποστήριξή τους από την σκοτεινή woke ατζέντα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This