Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος χαιρέτισαν την ευγενική χορηγία του εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη για το Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας

Ο εφοπλιστής ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει την αναγκαία χρηματοδότηση για την ανακαίνιση και την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων

Must Read

Mια κορυφαία στιγμή για την Ορθοδοξία διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι δυο «κεφαλές» της, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος συναντήθηκαν και γευμάτισαν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, σε έναν χώρο προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, στο Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Ελλάδας, στο Αιγάλεω.

Την επιτυχημένη πρωτοβουλία για το θερμό και ιδιαιτέρου συμβολισμού γεγονός πήρε ο επικεφαλής του Οικοτροφείου, σεβασμιότατος Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα, ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, να ανταλλάξουν σκέψεις και να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις τους προς όφελος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Στο γεύμα παρευρέθη ο καλός φίλος και των δύο εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης, με τη σύζυγό του Σοφία Σωτηράκου – Καραγεώργη, ο οποίος τιμώντας τον «ιερό κανόνα» του ελληνικού εφοπλισμού να αναλαμβάνει και να υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει την αναγκαία χρηματοδότηση για την ανακαίνιση και την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας.

Μια ανακοίνωση, την οποία χαιρέτισαν με ενθουσιασμό ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος, καθώς με αυτόν τον τρόπο το Οικοτροφείο θα γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη και πιο φιλόξενη oικογένεια για τα παιδιά που απολαμβάνουν τη μέριμνά του.

Πηγή: ieidiseis

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This