Δυο νεκροί σε μετωπική σύγκρουση στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου

Ηλικιωμένο ζευγάρι άφησε την τελευταία του πνοή στα συντρίμμια

Must Read

Τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου όταν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με σφοδρή μετωπική δυο οχημάτων.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κατευθυνόταν προς Ναύπακτο, με επιβάτες δυο νέους περίπου 30 ετών.

Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν και τις Αρχές για το τροχαίο, με το ηλικιωμένο ζευγάρι να αφήνει την τελευταία του πνοή στα συντρίμμια του οχήματός τους.

Τρία πυροσβεστικά έφτασαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι, ενώ τα δυο άτομα του άλλου οχήματος, που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This