Νέος Κόσμος: Πώς περιγράφουν το τροχαίο με το σχολικό λεωφορείο η τραυματισμένη συνοδός και ο οδηγός

Πώς αντιμετώπισε το μοναδικό παιδάκι στο λεωφορείο την σύγκρουση

Must Read

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο και ένα ΙΧ νωρίς σήμερα το πρωί στο Νέο Κόσμο περιέγραψαν ο οδηγός και η συνοδός που τραυματίστηκε.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Αγκύλης & Ευδόξου όταν, όπως περιέγραψε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο ertnews, «είχα παραλάβει το πρώτο παιδάκι και πήγαινα να πάρω το δεύτερο όταν στη γωνία παραβίασε το στοπ και έπεσε επάνω μου».

Δείτε τις δηλώσεις του οδηγού:

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως τραυματίστηκε μόνο η συνοδός «στα πλευρά» όπως είπε και όχι το παιδάκι. Η κοπέλα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στον παιδικό σταθμό και είναι καλά στην υγεία του.




Η συνοδός, σε δηλώσεις της, τόνισε ότι το παιδάκι αντιμετώπισε το συμβάν με μεγάλη ψυχραιμόα.

«Ήμουν δεμένη κανονικά στο κάθισμα μου αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε με δύναμη ακριβώς στο σημείο που ήμουν εγώ. Επομένως με πέταξε στο μπράτσο του καθίσματος και χτύπησα στα πλευρά μου. Ακούστηκε μεγάλος θόρυβος, το παιδί το αντιμετώπισε ψύχραιμα, μας έβλεπε και εμάς να είμαστε ήρεμοι και δεν τρόμαξε. Εγώ έτρεξα κατευθείαν στο παιδί και ο οδηγός του σχολικού κατέβηκε να δει τι συνέβη. Βρίσκομαι στον Ερυθρό αυτή τη στιγμή και κάνω εξετάσεις» είπε στο newsit.




(πηγή κεντρικής φωτογραφίας ertnews)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This