Πώς περιγράφει Έλληνας κάτοικος της Βηρυτού την ζωή εν μέσω των ισραηλινών επιθέσεων

Γιατί οι κάτοικοι δεν φεύγουν από τα σπίτια τους;

Must Read

Τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Βηρυτό η οποία δέχεται συνεχώς επιθέσεις του Ισραήλ εδώ και λίγες μέρες περιγράφει Έλληνας που μένει εκεί.

Ο κ. Τίνο Μπούλος ο οποίος είναι οδοντίατρος μίλησε στο Action24 σχετικά με όσα βιώνουν οι κάτοικοι και πώς διαχειρίζονται την κατάσταση υψηλού συναγερμού.

«Δεν κοιμηθήκαμε όλη τη νύχτα. Γίνονται παντού αεροπορικές επιθέσεις. Γκρεμίζουν ένα ολόκληρο κτίριο με οικογένειες μέσα για να σκοτώσουν έναν ηγέτη της Χεζμπολάχ. Κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουμε», είπε και πρόσθεσε πως έχει χτυπηθεί και το κέντρο της Βηρυτού και μάλιστα τα πλήγματα έγιναν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του κ. Μπούλου.

Οι κάτοικοι της Βηρυτού είναι φοβισμένοι. Έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους και βγαίνουν μόνο για να αγοράσουν τα απαραίτητα. Η πόλη είναι νεκρή και οι μόνοι που κυκλοφορούν είναι εκτοπισμένοι από τα νότια τα οποία έχουν δεχθεί δεκάδες επιθέσεις. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος οι άνθρωποι αυτοί κοιμούνται σε πεζοδρόμια και δρόμους.

Ο κ.Μπούλος τονίζει πως οι κάτοικοι δεν θέλουν να φύγουν από τα σπίτια τους παρά τον φόβο καθώς θα βρεθούν να κοιμούνται στους δρόμους.  «Να φύγουμε και να τα παρατήσουμε όλα; Μετά τι θα γίνει;», αναρωτιέται.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ! Ο στρατός πέρασε τα σύνορα και η Χεζμπολάχ λέει πως τον απώθησε

Ισραήλ: Έκαναν μάθημα χορού την ώρα που έπεφταν ιρανικοί πύραυλοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This