Αχτίδα αισιοδοξίας μετά το σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εκτός ΜΕΘ η 34χρονη Στεφανία – Τι είπε ο πατέρας της

«Περιμένουμε πως και πως να γίνει καλά και ο γαμπρός μου και να βγει από την εντατική»

Must Read

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μοιραία εκείνη ημέρα που ένα ζευγάρι με το 2 ετών παιδάκι του, παρασύρθηκαν από το όχημα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ένας 46χρονος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και επιτέλους ήρθαν τα ευχάριστα για την οικογένεια!

Όπως εξηγεί ο πατέρας της 34χρονης Στεφανίας, η ίδια βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και πλέον νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

«Το κορίτσι μου έχει βγει από την Εντατική. Προς το παρόν είναι καλά βέβαια έχει προβλήματα από το σοκ και από το χτύπημα αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε», δήλωσε ο πατέρας της νεαρής γυναίκας, που κατά την παράσυρση ήταν έγκυος πέντε μηνών και λίγες ημέρες μετά δυστυχώς οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του εμβρύου καθώς δεν είχε παλμούς ζωής.

Στον αντίποδα, ο κ. Κυριάκος έκανε γνωστό πως ο 37χρονος γαμπρός του ακόμα δεν έχει βγει από την εντατική γιατί είχε πιο πολλά χτυπήματα. «Αλλά οι γιατροί λένε ότι πάει καλά. Ανησυχούμε για τον Νίκο μας πάρα πολύ. Περιμένουμε να ανοίξει τα μάτια του και έστω να μιλήσει λίγο», τόνισε και κατέληξε: «Περιμένουμε πως και πως να γίνει καλά και ο γαμπρός μου και να βγει από την εντατική. Να γίνουν καλά τα παιδιά μας αυτό περιμένουμε».




Υπενθυμίζεται, ότι το σφοδρό τροχαίο εκτυλίχθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, στην διασυνδετήρια οδό μεταξύ των εθνικών οδών, Θεσσαλονίκης- Μουδανιών και Θεσσαλονίκης- Περαίας.

Η παράσυρση ήταν τόσο σφοδρή, αφού ο οδηγός του οχήματος λόγω της μέθης δεν είχε καν προσπαθήσει να φρενάρει. Τελικά το όχημα του εμβόλισε το ζευγάρι και το καροτσάκι με το παιδί και κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά σε ένα χωράφι.

Το ζευγάρι διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και εισήχθη στη ΜΕΘ, ενώ ευτυχώς το δύο ετών αγοράκι του ζευγαριού που βρισκόταν πάνω στο παιδικό καροτσάκι ήταν σε καλύτερη κατάσταση, νοσηλεύτηκε σε κλινική ενώ στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται με τους παππούδες του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This