Φαίη Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη – Διατάχθηκε η μεταγωγή από τις φυλακές της βασικής κατηγορούμενης

Must Read

Πριν καν ξεκινήσει διεκόπη η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου με την μητέρα, την αδελφή και την σπιτονοικοκυρά της να κάθονται στο εδώλιο.

Η δίκη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Ο λόγος που δεν έγινε σήμερα η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη ήταν επειδή δεν υπήρχε επαρκής αριθμός ενόρκων.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε σήμερα η μητέρα και η αδελφή της νεαρής ενώ έλειπε η βασική κατηγορούμενη για την δολοφονία της, η σπιτονοικοκυρά, η οποία ενημέρωσε με έγγραφο ότι δεν έχει δικηγόρο να την εκπροσωπήσει και ζήτησε τον διορισμό του ενώ σιτήθηκε και την αναβολή της δίκης επειδή, όπως υποστήριξε, πάσχει από ζάχαρο. Το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η συνήγορος του πατέρας του 23χρονου θύματος, Βούλα Δημητριάδου ζήτησε την μεταγωγή της σπιτονοικοκυράς από τις φυλακές, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο το οποίο διέταξε να γίνουν οι σχετικές ενέργειες ώστε η κατηγορούμενη να βρίσκεται στο δικαστήριο στις 7 Οκτωβρίου.

Οι τρεις γυναίκες είναι προσωρινά κρατούμενες για την υπόθεση.

Δείτε επίσης:

Αναβιώνει σήμερα η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου – Στο εδώλιο μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This