Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός της συντρόφου του Ιωνά Καρούση: «Καρδιά μου, δεν γίνεται να έχεις φύγει»

Οι αναρτήσεις της νεαρής κοπέλας που έχασε τόσο άδικα τον αγαπημένο της

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας και των αγαπημένων του 26χρονου Ιωνά Καρούση που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, όταν απλά βγήκε από το σπίτι του για να ψωνίσει.

Η σύντροφος του νεαρού Έλληνα που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης, αποχαιρέτησε με δύο αναρτήσεις τον αγαπημένο της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η νεαρή Μαργαρίτα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει» γράφει μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο Ιωνάς δεν είναι πλέον κοντά της.

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε στη λεζάντα, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση η καταρρακωμένη κοπέλα που έχασε τον άνθρωπό της γράφει: «φύλακα, άγγελέ μου».

Yπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος που ζούσε μόνιμα στην Ιερουσαλήμ με την οικογένειά του και σπούδαζε στο Τελ Αβίβ, ήταν ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από σταθμό του μετρό στη Γιάφα.







Δείτε επίσης:

Θρήνος: Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This