Τσακωμός στον αέρα: Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Ελένης Τσολάκη για χάρη του Χρήστου Μάστορα

Must Read

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να πάρει θέση και να κάνει σχόλιο σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας κατηγορώντας κάποιους δημοσιογράφους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά « Πολλοί αναπαράγουν ένα κλισέ που είναι πάρα πολύ λάθος, ότι ξαφνικά ο Μάστορας κράζει τα μέσα που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Αυτό είναι μέγιστη ανακρίβεια. Κανείς μας δεν έκανε κανέναν τραγουδιστή αυτό που είναι σήμερα, η δουλειά του τον έκανε και εμείς εξυπηρετούμε, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Λες και μας χρωστάει κάτι.

Μιλάμε για έναν τραγουδιστή που βγήκε, έβγαλε τον πρώτο του δίσκο και ξεκίνησε με το συγκρότημα και έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία, λες και μας χρωστάει κάτι. Δηλαδή ότι κουνάει το δάχτυλο σε εμάς που τον βοηθήσαμε. Συγγνώμη όσο τον βοήθησες εσύ, σε βοήθησε και αυτός. Αυτό είναι αλισβερίσι, που πραγματικά δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν τίποτα. Δεν μπορούν να βγαίνουμε και να λέμε “τον Μάστορα που τον βοηθήσαμε”. Είναι μια άτοπη γενικότητα».

Η Ελένη Τσολάκη από τη πλευρά της είπε πως «πως αν κάποιος έχει πρόβλημα με κάτι που μπορεί να είπε κάποιος, τότε λες σε αυτή την εκπομπή είπαν αυτό»

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ξεκινάει στον αέρα η ένταση.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This