Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά: Πέθανε ο Τάσος Αφεντουλίδης, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ

Σε ηλικία 76 ετών

Must Read

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι, σε ηλικία 76 ετών ο Τάσος Αφεντουλίδης, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της οικογένειας της αυτοδιοίκησης στον δήμο Καλαμαριάς.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος δήμαρχος, στις εκλογές στις οποίες αναμετρήθηκε με τον Χριστόδουλο Οικονομίδη.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήση Ιωακείμοβιτς, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων έγραψε:

«Ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, ένας φίλος , έφυγε από κοντά μας σήμερα .

Ο Τάσος Αφεντουλίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαμαριάς , υπήρξε για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς και το 1998 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς .

Καλό ταξίδι φίλε Τάσο».

Η δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου έγραψε:

«Η πόλη μας αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση τον Τάσο Αφεντουλίδη, έναν άνθρωπο που αγάπησε βαθιά την Καλαμαριά και συνέδραμε ως ενεργός πολίτης, αιρετός και από θέσεις ευθύνης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη και την ευημερία της.

Μαχητικός, ειλικρινής, ευθύς και πάντοτε με την Καλαμαριά και το συμφέρον της ως πυξίδα ζωής και πορείας, ο Τάσος Αφεντουλίδης προσέφερε πολλά στην πόλη και τους συμπολίτες του.

Ο Δήμος Καλαμαριάς και ολόκληρη η κοινωνία της πόλης τον αποχαιρετά με συγκίνηση.

Τάσο, καλό ταξίδι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This