Συναγερμός τα ξημερώματα στη Λ. Συγγρού: Επίθεση με πυροβολισμούς – Δύο νέοι τραυματίστηκαν

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες κι ένα φυσίγγιο

Must Read

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την επίθεση με πυροβολισμούς, που δέχτηκαν τα ξημερώματα στον παράδρομο την λεωφόρου Συγγρού, δύο νέοι άνδρες, με την ΕΛΑΣ να συγκεντρώνει στοιχεία, ώστε να φτάσει στα ίχνη των δραστών και να ανακαλύψει τα κίνητρά τους.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας, όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα μαύρο SUV ακινητοποίησαν τους αναβάτες μίας μηχανής και τους ξυλοφόρτωσαν. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επίθεσης, έπεσαν και πυροβολισμοί. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο μαύρο όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν οι δύο αναβάτες της μηχανής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν μετά με το όχημά τους στο Ασκληπιείο της Βούλας, όμως δεν εφημέρευε και τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο το Γενικό Κρατικό της Αθήνας. Πρόκειται για έναν 22χρονο, που έχει τραύματα στο κεφάλι από τον ξυλοδαρμό κι έναν 27χρονο που τραυματίστηκε στον ώμο από τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ, που εντόπισαν δύο κάλυκες κι ένα φυσίγγιο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, με σκοπό την ταυτοποίηση των πιστολέρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This