Συνελήφθησαν εννέα Ρουμάνοι οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου (FCSB) στον Προμαχώνα

Ενόψει του αποψινού ματς με τον ΠΑΟΚ

Must Read

Ρουμάνοι, οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου, που μετέβαιναν στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Europa League, συνελήφθησαν στον Προμαχώνα Σερρών. Κατείχαν μάλιστα μεταξύ άλλων ένα μαχαίρι και μία πτυσσόμενη ράβδο. Οι οκτώ Ρουμάνοι, 31 έως 54 ετών, επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν, το οποίο έφτασε χθες το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό και εισήλθε σε ελληνικό έδαφος. Εκεί, οι επιβαίνοντες υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους από αστυνομικούς του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Προμαχώνα και εντοπίστηκαν τα παραπάνω όπλα.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, όπως επίσης για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλαν αντίσταση κατά την σύλληψή τους. Όλοι τους οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών. Στο μεταξύ, κατά τους ίδιους ελέγχους συνελήφθη ένας ακόμη Ρουμάνος οπαδός της ίδιας ομάδας, ο οποίος επέβαινε σε άλλο όχημα και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This