Σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό στη Λαμία – ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

Τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκε νωρίτερα το απόγευμα ένας 56χρονος άνδρας στο δρόμο που οδηγεί στη Στυλίδα από τη Λαμία, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματός του με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό ιστότοπο lamianow.gr, το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.15 κοντά στις στροφές της Αγίας Παρασκευής, στο ύψος του νεκροταφείου, όταν το ΙΧ συγκρούστηκε με το λεωφορείο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και στο οποίο επέβαιναν περίπου 15 άτομα.

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, o οδηγός του IX έχασε τον έλεγχο πάνω στη στροφή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «καρφώθηκε» στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος δεν είχε πλέον τις αισθήσεις του. Μετά τον απεγκλωβισμό του, ο οδηγός του ΙΧ, κάτοικος Αγίας Παρασκευής με βάση το ρεπορτάζ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΓΝ Λαμίας, εκεί όπου διακομίστηκε και μια επιβάτης του λεωφορείου, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρα κατά τη σύγκρουση.

Προανάκριση για το θανατηφόρο περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

*πηγή φωτό/βίντεο: lamianow.gr, lamiareport.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ