Η Γεροβασίλη μπήκε κατά λάθος σε συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και… καταχειροκροτήθηκε!

Must Read

Ένα αμήχανο, όσο και διασκεδαστικό σκηνικό έλαβε χώρα σήμερα στο κτήριο της Βουλής, την ώρα που στην αίθουσα της Γερουσίας βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλλε η… Όλγα Γεροβασίλη!

Η εξήγηση είναι απλή, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τη συζήτηση στην ίδια αίθουσα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας υπό τον Γιώργο Γεραπετριτη και επέστρεψε σε αυτή, νομίζοντας πως συνεχίζεται.

Το… ζουμί της υπόθεσης, ωστόσο, βρίσκεται το τι ακολούθησε με το που οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα αντίκρυσαν τον «εχθρό»: ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, της είπε «είδατε το φως το αληθινό», με τον υπουργό Υγείας που παρείχε την ενημέρωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του να προσθέτει «καλοδεχούμενη».

Κατόπιν, όλοι μαζί οι «γαλάζιοι» βουλευτές βάλθηκαν να χειροκροτούν την πολιτική τους αντίπαλο. Λέτε να έχουμε… αναπάντεχες εξελίξεις;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This