Βγήκαν τα μαχαίρια στο Αγρίνιο: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 21χρονο – Χειροπέδες και στο θύμα της επίθεσης!

Είχαν προσωπικά θέματα μεταξύ τους

Must Read

Χαμός επικράτησε στο Αγρίνιο το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, στην οδό Παναιτωλικού, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 20χρονος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι και το μάτι τον 21χρονο χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο! Στη συνέχεια ο 21χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε στον άλλο νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Η αφορμή ήταν κάποια προσωπικά θέματα που είχαν οι νεαροί μεταξύ τους. Μάλιστα, είχε προηγηθεί επεισόδιο και το βράδυ της Τρίτης.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο. Συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.




Ο 21χρονος συνελήφθη και στο σπίτι του εντοπίστηκε το μαχαίρι. Έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία και στον 20χρονο. Παράλληλα, δικογραφία για απειλή και εξύβριση σχηματίστηκε και σε βάρος του αδερφού του 20χρονου ο οποίος αναζητείται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο κατηγορούμενος, από τους  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος άνδρα (τραυματία), για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ο οποίος συνελήφθη, ενώ σε βάρος συγγενικού του προσώπου, σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και εξύβριση και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης χθες το μεσημέρι, ημεδαπός άνδρας προκάλεσε σωματικές βλάβες στον συλληφθέντα, χτυπώντας τον στο κεφάλι με λαβή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο – μαχαίρι στον άνδρα, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

 Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου  εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This