Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι λέει η Ματίνα Παγώνη

Υπάρχουν «αχτίδες» αισιοδοξίας

Must Read

Τα τελευταία στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας έδωσε σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Εδώ και λίγα 24ωρα δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της.

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη η κατάστασή της παραμένει σταθερή και κρίσιμη με μικρές επιπλοκές.

«Μέχρι χθες ήταν σταθερή η κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη. Τονίζω ότι δεν υπάρχουν μείζονες επιπλοκές. Τις μικρές επιπλοκές μπορεί να τις έχει οποιοσδήποτε μέσα στη ΜΕΘ. Αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν χρόνο», είπε σε εκπομπή του Mega.

Και συνέχισε τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί χρόνος:

«Πρέπει να αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του στη φαρμακευτική αγωγή. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Έχει και την αγάπη του κόσμου, η θετική ενέργεια έχει σημασία» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ελάχιστη βελτίωση στη υγεία της Μαρινέλλας – Γίνεται μερική απορρόφηση του αιματώματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. είναι το γεγονός ότι ο ιατρικός σύλλογος που αποτελείται από επιστήμονες με πολύ υψηλή κατάρτιση ψήφισαν για εκπρόσωπό τους αυτή την φραγκόκοτα. Ψήφισαν οι ίδιοι ή δεν ψήφισαν και επέτρεψαν σε άλλους να αποφασίσουν για λογαριασμό τους. Ποιος Ερντογαν, ποια 6 ή 36 μίλια και ποια Μακονία, η χώρα νοσεί βαθειά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This