46χρονος απείλησε την 36χρονη πρώην σύντροφό του ότι θα την κάψει ζωντανή!

Από τον περασμένο Ιούνιο η ζωής της 36χρονης έχει γίνει εφιάλτης

Must Read

Σε «κόλαση» είχε μετατρέψει την ζωή μιας 36χρονης στη Ρόδο ο 46χρονος πρώην σύντροφός της με αποκορύφωμα την στιγμή που της έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα που ανέφερε «θα σε κάψω ζωντανή».

Η γυναίκα πήγε έντρομη στην αστυνομία για να καταγγείλει τον άντρα ενώ περιέγραψε και τον εφιάλτη που ζει από τότε που χώρισε με τον 46χρονο.

Όπως είπε, οι δύο τους είχαν σχέση από τον Ιούνιο του 2021 ως και τον Ιούνιο του 2024. Από τότε ο 46χρονος που φαίνεται πως δεν μπορούσε να συνέλθει από τον χωρισμό άρχισε να την παρακολουθεί έξω από το σπίτι και την δουλειά της και να της στέλνει υβριστικά και χυδαία μηνύματα.

Δύο εβδομάδες πριν σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι καθώς συναντήθηκαν τυχαία την ώρα που η γυναίκα έφευγε από την δουλειά της. Ο 36χρονος μεταξύ άλλων άνοιξε την πόρτα του ΙΧ της, την έσπρωξε στο κάθισμα, την πίεσε στο κεφάλι, την έβρισε και την απείλησε! Όταν του είπε πως θα πάει στην αστυνομία ο 46χρονος την ειρωνεύτηκε και έφυγε.

Την περασμένη Δευτέρα η 36χρονη έλαβε ένα σοκαριστικό μέιλ με τον 46χρονο να την απειλεί πως θα την κάψει ζωντανή καθώς και δύο φωτογραφίες μια με ένα σχοινί και μια με το δίκυκλο του έξω από το σπίτι της με την 36χρονη. Η γυναίκα κατέθεσε επίσης ότι ο άνδρας έχει όπλο.

Ο 46χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Δείτε επίσης:

Αποτροπιασμός στα Τρίκαλα: Ξυλοκόπησε άγρια την μητέρα της έπειτα από καβγά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This