Πυροσβέστης ήρθε από την Αλβανία για να βοηθήσει στη φωτιά και του ζήτησαν 20 ευρώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

«Ντράπηκα, γίναμε ρεζίλι διεθνώς» λέει πολίτης που πλήρωσε το ποσό των 20 ευρώ για τον πυροσβέστη

Must Read

Αίσθηση προκαλεί το περιστατικό με έναν εθελοντή πυροσβέστη που ταξίδεψε στη χώρα μας από την Αλβανία για να συνδράμει στο έργο πυρόσβεσης, μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr, την ώρα που η αλβανική αποστολή κινούνταν προς το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία, έκανε στάση για ξεκούραση στο ΣΕΑ, στο Αίγιο. Εκεί ωστόσο, ένας από τους πυροσβέστες υπέστη επιληπτική κρίση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αιγίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εκεί ο υπάλληλος του γραφείου κίνησης του ζήτησε να πληρώσει 20 ευρώ για να γίνουν οι εξετάσεις, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των μελών της αποστολής που αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να ζητούν από έναν πυροσβέστη που έφτασε στην Ελλάδα για να βοηθήσει, να πληρώσει τις εξετάσεις του την ώρα μάλιστα που το περιστατικό ήταν έκτακτο και έπρεπε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Τελικά, τα 20 ευρώ που ζητούσαν από το γραφείο κίνησης τα πλήρωσε ένας πολίτης που έτυχε να είναι αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό. Ο ίδιος δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι ντράπηκε: «Ντράπηκα, γίναμε ρεζίλι διεθνώς».

Τελικά, ο πυροσβέστης διακομίστηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου δεν του ζητήθηκε να πληρώσει. 

Φωτογραφία: Αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This