Η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στο μήνυμα του Πλακιά: «Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό, να είμαστε ένα»

Must Read

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στον Νίκο Πλακιά, ο οποίος μετά την κόντρα ανάμεσα στους συγγενείς που προκάλεσε συναισθήματα θλίψης, ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο.

«Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό. Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες» γράφει η Μαρία Καρυστιανού απευθυνόμενη στην οικογένεια Πλακιά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο Χ ο Νίκος Πλακιάς έγραψε:

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση. Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Τανια Τσανακλίδου, Φοίβο Δεληβοριά, Κοινοί Θνητοί. Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του μέσα στην ημέρα, εξάλλου, ο ίδιος είχε προϊδεάσει για την αλλαγή στη στάση του, αναφέροντας τα εξής: «Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Όποτε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θεμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως να γίνει και αν γίνει».

Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠΠΟ έδωσε τη θετική του γνωμοδότηση για την πολυσυζητημένη -για όλους τους λάθος λόγους- συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και έτσι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This